Det begyndte i 1966Torben Rafn begyndte som selvstændig vognmand i 1966. På billedet til venstre ses den første bygning på Ingeniørvej i Sommersted, hvor firmaet stadigvæk har til huse. I starten transporterede man mest vejmaterialer, landbrugskalk o.l. men efterhånden udviklede firmaet sig til en moderne, alsidig vognmandsforretning, med kørsel i Europa og Mellemøsten.

Ja endog i Afrika kunne man møde Torben Rafns biler. I forbindelse med Mellemøsten-transporterne begyndte firmaet så småt at interessere sig for specialtransporter, og dermed var grunden lagt til firmaets nuværende aktiviteter.I 1986 oprettede Torben Rafn & Ivar Dahl Nielsen i fællesskab det nuværende Torben Rafn A/S. Vognparken bestod på daværende tidspunkt, udover specialtrailere og blokvogne, også af volumenbiler, presenningstrailere og kølevogne, men det blev fra starten besluttet, at det i fremtiden var specialtransporter, der skulle satses på.

Selskabet råder i dag over mere end 2000 m2 moderne værksteds- og lagerfaciliteter samt et særdeles alsidigt og moderne udvalg af specialkøretøjer og blokvogne til alle former for specialtransporter.


 
Torben Rafn A/S
Ingeniørvej 11
DK - 6560 Sommersted

Tlf. +45 74504448
E-mail: info@torben-rafn.dk