Hos Torben Rafn A/S har vi ekspertise til at hjælpe landbruget og hele industrien i Danmark og udlandet, med at transportere maskiner fra A til B.

Vi står klar til at hjælpe dig med at få transporteret dine masker på den mest optimale måde, og så dine maskiner altid er i sikre hænder.

Som udgangspunkt transportere vi maskiner for byggefirmaer, entreprenører og forhandlere af entreprenørmateriel. Vi har nemlig kompetencerne til at transportere alt fra landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og hvad du ellers måtte have brug for at få transporteret.

Pålidelig maskintransport til dine behov

Der er ikke den transport opgave vi bliver stillet overfor som vi ikke kan klare, vi har vogne og vognmænd som besidder kompetencerne til at, køre med sværgods uanset om det er flytning af særlig tung og bred last eller maskintransport.

Når du vælger Torben Rafn A/S til din maskintransport, så er du sikret gode løsninger samt en rigtig god samarbejdspartner.

Hvad er prisen på maskintransport?

Torben Rafn A/S er specialiserede i at transportere og flytte maskiner, prisen på maskintransport variere en del, da det kommer helt an på hvilken slags maskine der skal flyttes, hvor stor maskinen er osv.

Konkurrencedygtige priser og personlig rådgivning

Vi tilbyder altid maskintransport til konkurrencedygtige priser og derfor anbefaler vi at, du ringer til vores erfarne medarbejdere, og tager en snak om mulighederne for lige netop din opgave.

Gennem årene har vi  transporteret et stort antal maskiner, og en af årsagerne til, at vores kunder kommer igen er at vi yder en exceptionel høj service, vi overholder altid deadlines og vi er pålidelige.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maskintransport

Står du og mangler en maskintransport? eller ønsker du at bestille en maskintransport så er du velkommen til at ringe til os på 74 50 44 48 eller skrive en mail til info@torben-rafn.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os her