Torben Rafn særtransport

Hos Torben Rafn har vi mange års erfaring med transport af gods i alle dimensioner. Vores kernekompetencer er dansk specialtransport, som kræver opbyggede vogntog. Vores opgaver indenfor særtransport og specialtransport i Jylland og resten af Danmark. Vi udfører transport af sværgods for både private, erhverv og det offentlige.

Vognpark til enhver opgave

Gennem tiden har vi opbygget en solid vognpark med trækkere, trailere og blokvogne. Vi har kapacitet til at laste 60 meter i længden og op til 200 tons. Vores udstyr består bl.a. af:

  • 3 - 4 - 5 - 6 - 7 akslede dobbelt-udtrækstrailere med tvangsstyring.
  • 100 - 200 tons drejekranse med aut. selvsporingsudstyr til efterløber.
  • Hydrauliske adaptor til ophængning af langt selvbærende gods mellem forvogn og efterløber.
  • Kabelbroer til langt og højt gods. Op til 130 tons, 25 - 40 meters længde. 
  • Nedbyggede trailere og blokvogne med udtrækkeligt chassis.
  • Modulblokvogne fra Goldhofer - THP, som kan opbygges efter behov på vores eget værksted i Sommersted.
  • Vores blokvogne kan opbygges med 2 - 150 aksler sammenkoblet med 3 - 4 akslede trækkere med eller uden stikaksel.
  • Senge med lastehøjde på 25, 30, 40, eller 45 cm.

Vores dygtige chauffører er erfarne inden for special- og særtransport og udfører transportopgaver med høj sikkerhed og til perfektion. Til specialtransport og særtransport opgaver yder vi også selv følgekørsel. Vi har på nuværende tidspunkt 7 følgebiler med egne chauffører. 

Torben Rafn ApS har de nødvendige certificeringer for håndtering af svært gods og tung gods. Vi indhenter også de nødvendige tilladelser til specialtransport.

Sikkerhed og pålidelighed

Vi sætter en høj standard for sikkerhed og pålidelighed i vores sær- og specialtransport tjenester. Vores team er uddannet til at håndtere alle typer af last på en sikker og professionel måde, og vi har det rette udstyr til at sikre, at din last transporteres sikkert. 

Pris på særtransport og specialtransport

Vores priser afhænger meget af, hvilken type gods der skal fragtes samt længden af strækningen. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med din sær- og specialtransport opgave. Vi er klar til at give dig en skræddersyet løsning og et konkurrencedygtigt tilbud. 
Ring til os på telefon 74 50 44 48, eller send en mail til os på info@torben-rafn.dk.