Mangler du professionel krantransport? Så kan Torben Rafn A/S hjælpe dig, vi har over 50 års erfaring med krantransport. Vi holder til i Sommersted, men kan stå for krantransport i hele Danmark og udlandet.

Når vi transportere kraner for dig, så er du sikret løsninger i høj kvalitet. Du kan derfor trygt overlade din krantransport til Torben Rafn A/S for vi udfører altid arbejdet professionelt og på sikker vis. Du kan altid stole på at vi overholder en aftale, og at vi kommer til tiden.

Professionel og sikker krantransport

Vi har mange års erfaring inden for transport af kraner og let- samt sværgods, så du kan trygt overlade opgaven til os. Vi stræber altid efter at udføre arbejdet på bedste vis, og til den aftalte tid.

Vores medarbejdere har en bred viden inden for transport, af sværgods hvilket giver dem kompetencerne til at vide hvordan din krantransport skal transporteres på den mest optimale måde.

Vi har mere end 50 år i transportbranchen, og har specialiseret os i at transportere tungt sværgods, så du kan roligt overlade transporten af din kran i vores hænder, for vi sikrer at din kran bliver transporteret sikkert frem til destinationen.

Vi udnytter vores erfaring og viden fra branchen til at give dig den bedste rådgivning samt skræddersyede løsninger til dine behov inden for krantransport.

Vi stiller høje krav til os selv, for at være sikre på at give dig kvalitetsbevidste løsninger når du skal have transporteret dine kraner.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på krantransport

Ønsker du et tilbud på krantransport? eller ønsker du mere viden om hvilke løsninger vi har til dig?

Så er du velkommen til at give os et kald på 74 50 44 48 eller sende en mail til info@torben-rafn.dk også gør vi alt hvad vi kan for at svare hurtigst muligt.