Hos Torben Rafn A/S finder vi altid en løsning på transport af dit gods, uanset om det er let- eller sværgods.

Hos os finder du en kompetent og dygtig samarbejdspartner, og vi sætter en stor ære i at dit gods kommer frem til tiden. Hvis der er nogen der kan transportere dit gods fra A til B i god behold, så er det os.

Så uanset hvilken form for godstransport du får brug for, så kan vi være behjælpelige. Med Torben Rafn A/S som samarbejdspartner, får du professionel ekspertise inden for transport af let- og sværgods, med vores mere end 50 år i transportbranchen, er du i et samarbejde med os sikret troværdighed og en service udover det sædvanlige.

Vi har gennem årene opbygget en stor kundekreds, hvilket er et resultat af godt samarbejde og et højt serviceniveau. Vi bestræber os på at løse dine opgave på bedst mulige vilkår. Vi er derfor en god samarbejdspartner at have når du får brug for transport af gods.

Transport af gods i Danmark og udlandet

Torben Rafn A/S kan stå for din godstransport uanset om det er en opgave i Danmark eller udlandet, så kan vi stille vores ekspertise til rådighed.

Vi er en alsidig afdeling med flere forskellige typer lastbiler og flere forskellige opbygninger som tilgodeser dine behov som kunde, så uanset hvilken form for transport af gods du skulle få brug for, så kan vi hjælpe dig.

Torben Rafn A/S tilbyder transport af gods til konkurrencedygtige priser og du er med os som samarbejdspartner garanteret en sikker løsning.

Vores chauffører medbringer det nødvendige værktøj samt maskiner til at læsse og losse transporten, så varerne kommer sikkert frem.

Kontakt os for et tilbud på godstransport

Har du brug for en godstransport? Så kan Torben Rafn A/S hjælpe dig, vi kan stå for transporten af dit gods, uanset om det er let- eller sværgods.

Du er derfor velkommen til at ringe til os på 74 50 44 48 eller sende os en mail på info@torben-rafn.dk også vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.